Pers Aankondiging
Forumtheater Enschede lanceert de schatkamer Enschede, zondag 17 juni

14 juni 2018, Enschede

Foto gemaakt door Martin Klein Schaarsberg

De Open Space groep van Forumtheater Enschede is een van de deelnemers aan de Walk in Brunch bij Tetem kunstruimte aanstaande zondag 17 juni. Van 12:30 tot 13:00 presenteert de groep op gepast theatrale wijze haar project de ‘schatkamer Enschede’ op de Stroinksbleekweg 16 in Enschede.

Enschede bergt een schat aan kunstzinnige plaatsen en mensen, die echter voor veel mensen niet zichtbaar zijn of niet voor iedereen hetzelfde betekenen. De verhalen die kunstenaars en bezoekers te vertellen hebben over de plaatsen, welke rol het speelt in hun leven, is wat wij in kaart willen brengen. Zodat we nu eens niet alleen maar holle frasen horen over de culturele waarde van de stad, maar direct toegang hebben tot de echte mensen en hun verhalen. Deze verzameling dopen wij de schatkamer van Enschede. Een schatkamer waar ruimte voor moet worden gegeven, puur om de waarde die het in zich bergt. Waarde die niet altijd economisch kan zijn, maar persoonlijk is, en die Enschede als de ‘eigenaar’, bovendien uniek maakt.

Mis het niet en draag je eigen schat aan!

Voor vragen, ideeën voor een portret of meer informatie, neem contact op met Louisa Kistemaker via schatkamerenschede@protonmail.com. Zie ook onze facebook pagina voor het laatste nieuws.

Klik hier voor de pdf versie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *